Menü

Wildtastic Five

6.990 Ft

2-5 játékos számára 8 éves kortól
Játékidő: 25 perc

A GYŐZELEMHEZ SZÜKSÉGES KÉSZSÉG: előrelátás

2 készleten

Kategóriák: , , Termék azonosító: A termék azonosítója:5272

Leírás

2 játékosnál 3×15, 3 játékosnál 4×15, 4 játékosnál 5×15, 5 játékosnál 6×15 állatkorongot kell közös készletként képpel lefelé egy vászonzsákban összekeverni.

Ezek közül személyes készleteként mindenki 10-10 korongot húz maga elé képpel lefelé.
Az egyes állatkorongok területén jelölt értéke jegesmedvénél 5, orángutánnál 4, alpakánál 3, szurikátánál 2, halnál 1.

A kezdőbábus játékos 1 kockával többel dob, mint a játékosok száma.

A kezdőbábussal kezdve az óra járása szerint következő játékosok mindig a dobásból még nem választott kockák közül választják ki az egyiket, amelyiket a dobott értékének
megváltoztatása nélkül maguk elé tesznek, majd eldöntik, hogy új állatkorongo(ka)t gyűjtenek, vagy töltik a vadasparkjukat.

Az állatkoronggyűjtést választó megnézésük nélkül képpel lefelé maga elé vesz a közös készletből 1, 2, 3, 4 vagy 5 állatkorongot attól függően, hogy vadasparktáblája 5 területe közül mennyin van még üres hely legalább 1 állatkorongnak.
A vadaspark töltését választó a személyes készletéből fordít annyi állatkorongot képpel felfelé maga előtt, amennyi a választott kockájának az értéke, majd a felfordítottak közül 1 állatkorongot betehet a vadasparkja megfelelő területének 1 üres helyére.

Ezután ellenfelei az óra járása szerint következve választhatnak előle 1-1 felfordított állatkorongot, amiért annyi képpel lefelé fordított állatkorongot kell áttenniük elé megnézésük nélkül a maguk előtti személyes készletükből, amennyi az általuk választott állatkorong területén jelölt értéke. Ha ismét a kezdőbábus játékos kerül sorra, akkor ő is választhat maga elől még 1 felfordított állatkorongot, de azért már vissza kell kevernie a közös készletbe annyi képpel lefelé fordított állatkorongot maga elől, amennyi az általa választott 2. állatkorong területén jelölt értéke.

Miután mindenki egyszer sorra került, a választott kockákat és a nem választott 1 kockát, valamint a kezdőbábut az előző fordulót kezdő játékos bal oldali szomszédja veszi magához az új fordulóhoz, amit az összes átvett kockával dobva ő kezd.
Aki elsőként illeszti be a helyére a saját vadasparktábláján mind a 15 korongját, az lesz a győztes.

0
Kosár tartalma
  • No products in the cart.