Menü

Lovagkor

6.990 Ft

Elfogyott

Kategóriák: , Termék azonosító: A termék azonosítója:3558

Leírás

Négy játék egyben!

Lovagkor – Itt te vagy a király: Középkorban játszódó, stratégiai, komunikációs, gazdasági társasjáték, ahol egy valaha élt uralkodó szerepét játszod.Te irányítod az ország hadseregét, gazdaságát, külpolitikáját,de terveidbe a sors is beleszól. Jó diplomáciai érzékkel akár harcok nélkül is elérheted a játék célját. A győztes az lesz, aki leghamarabb felépíti Eeurópa leggazdagabb és legerényesebb államát.

 

Lovagkor – startégia: Az alapjáték bővíthető ezzel a kiegésszítővel úgy, hogy a lovagjaidat fegyverekkel és páncéllal is fel tudod szerelni. Ezálltal tudod növelni a győzelmi esélyeidet a csatában. Új taktikai lehetőségek, és ebben a játékmódban a fővezérek is vezethetnek seregeket.

 

Lovagkor – Iskolisztika: Ebben a játékban történelmi kvíz – kérdésekre kell válaszolnunk. Most kiderül, ki mennyire felkészült a lovagkor eseményeiből!

 

Lovagkor – Kereskedés: Játszható az alapjáték kiegésszítéseként, de önálló játékként is megállja a helyét! A város kereskedője lehetsz, és Európa városain át vándorolva számtalan áruval kereskedhetsz. A célod az, hogy kereskedelmi útvonalakat alakíts ki, szállíts az árukból, oda, ahol van rá kereslet, hogy minél nagyobb vagyonra tegyél szert.

Minden játékmód 8 éves kortól ajánlott.

0
Kosár tartalma
  • No products in the cart.