Menü

Hellapagos

8.490 Ft

3-12 játékos számára 10 éves kortól
Játékidő: 20 perc

A GYŐZELEMHEZ SZÜKSÉGES KÉPESSÉG: együttműködés

1 készleten

Kategóriák: , , Termék azonosító: A termék azonosítója:5021

Leírás

A játékosok hajótöröttek. Minden forduló elején meghatározásra kerül az időjárás, ami meghatározza, hogy eső esetén mennyi begyűjthető ivóvízadag keletkezik.
Élelemhez halászattal juthatnak. A menekülésükhöz szükséges eszközöket a hajóroncsban találhatnak, tutajuk elkészítéséhez fát gyűjthetnek. Ha egy forduló végén nincs elég ivóvíz- vagy élelemadagjuk a játékban maradtaknak, akkor szavazással döntenek arról, hogy kik folytathatják a játékot. A fordulók végén az ivóvíz- és élelemadagok elfogyasztását, a szűkös készletek miatt esetleg szükséges szavazásokat követően lehetőségük van a sziget elhagyására, ha ehhez van elég helyük a tutajon, és maradt annyi élelem- és ivóvízadagjuk, mint amennyien játékban maradtak.
A játék felétől HURRIKÁN is várható, ami ha jön, akkor abban a fordulóban a tutajra szállás feltételeinek hiánya miatt szigeten maradó társaikról történő szavazás után mindenképpen tutajra kell szállniuk, mert csak azoknak lesz esélyük a túlélésre, akiknek ez sikerül.

Minél többen tudnak tutajra szállni elegendő ivóvízzel és élelemmel, annál sikeresebbek a hajótöröttek.

A játékot nem lehetetlen úgy befejezni, hogy mindenki megmeneküljön!
(A játékot úgy is lehet játszani, hogy a játékból kiesettek is részt vesznek a későbbi szavazásokban annak ellenére, hogy rájuk már nem lehet szavazni.)

0
Kosár tartalma
  • No products in the cart.