Magic Line
(30) 30-10-549

MagicBox

Viszonteladóknak

2009-ben nyitottuk fel Varázs-dobozunkat, és a hazánkban kapható legjobb logikai és fejlesztő játékokat válogattuk össze benne, külön figyelmet fordítva a minőségre és a különlegességekre. Ha mindebből egyszerre szeretne valaki meríteni, a MagicBox a legjobb forrás!

Üzletünket családi vállalkozásként indítottuk, hogy kedvenc játékainkat másokhoz is eljuttathassuk és újabbakat is felfedezhessünk. Játékainkból mintadarabokat is tartunk üzletünkben, megadva a lehetőséget a kipróbálásukra, így mindenki meggyőződhet róla, hogy nem a levegőbe beszélünk.

2013-ban kizárólagos forgalmazói jogot szereztünk a Popular Playthings fejlesztő játékaira és a ModulOgami kreatív készletek magyarországi terjesztésére. Cégünk továbbá a BriannGame forgalmazói partnere, mely együttműködés gyümölcse a mIZÉria társasjáték második kiadása.

Szívesen fogadjuk partnerek, viszonteladók, valamint játszóházak és játékklubok jelentkezését legyen szó játékokról, vagy szorosabb együttműködésről. Rugalmasak és nyitottak vagyunk minden megoldásra!

Örömmel vesszük fel telefonját, s legalább ilyen örömmel olvassuk e-mailjét is az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: 06-20/ 9 848 969
E-mail: eva@magic-box.hu

Fejlesztojatek.lap.hu | Logikaijatek.lap.hu | Tarsasjatek.lap.hu