Magic Line
(30) 30-10-549

MagicBox

Vásárlási feltételek

A www.magic-box.hu domainen működő webáruházat (továbbiakban Webáruház) a Magic Box Game Kft. működteti (továbbiakban Működtető). 
Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el Vásárlási Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontját elfogadja, a szerződéses feltételeket feltétlenül és visszavonhatatlanul kötelezőnek ismeri el! Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. 
Webáruházunk működésével, a megrendelésekkel és a szállítással kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén elérhetőségeinken készséggel állunk rendelkezésére.
Üzemeltetői adatok:
Cégnév: Magic Box Game Kft.   
Üzlet: MagicBox Játékbolt, 1042 Bp., Árpád út 51                                   
Székhely: 2112 Veresegyház, Fáy u. 7.
Adószám: 22942140-2-13
Cégjegyzék szám: Cg. 13-09-140464
Bejegyzés éve: 2011
Cégjegyzéket kibocsátó cégbíróság: Pest Megyei Bíróság, mint Cégbíróság
Bankszámlaszám: 10401213-50526574-81841008
Levelezési cím:  2112 Veresegyház, Fáy u. 7.
Elektronikus cím: info@magic-box.hu
Telefon: 1/ 786-11-11; 30/ 30-10-549
Website: www.magic-box.hu
Szerződés nyelve: magyar, amelyet az Üzemeltető nem iktat, nem kereshető vissza, nem utal magatartási kódexre
A termék kiválasztása
A vásárlónak lehetősége van választani, ill. rendelni a www.magic-box.hu webáruház termékei közül. A vásárlónak a kiválasztott termék oldalán lehetősége van megtekinteni annak részletesebb ismertetőjét, fotóját, esetleg videóját. Vásárlási szándéka esetén a megvásárolni kívánt terméket a „Dobozba teszem” gomb megnyomásával egy virtuális kosárba helyezi, majd folytathatja a böngészést és vásárlást, amelynek folyamán lehetősége van folyamatosan ellenőrizni és megnézni a megvásárlandó termékeket, amennyiben a „Doboz tartalma” gombra kattint. Ugyanezen az oldalon megtekintheti továbbá a számla végösszegét és a szállítási költséget, különböző lehetőségek figyelembevételével ( pl. előre utalás, utánvét). Ugyanitt leellenőrizheti a rendelésük helyességét, az árakat és a mennyiségeket, melyeket ebben a fázisban még módosíthat, javíthat is. A „varázsdoboz” automatikusan kiszámítja a rendelés végösszegét.

A rendelés elküldése
Ha mindent rendben talált a „dobozában” (a termék mennyiségét, végösszeg tekintetében egyaránt), és továbbra is fenntartja a vásárlási szándékát, a „Megveszem” gombra kattintva véglegesítheti vásárlását. Ezután lehetősége van kiválasztani, hogy már regisztrált-, új-, vagy regisztráció nélküli vásárlóként szeretne vásárolni.
Ha korábban már vásárolt nálunk, adja meg a korábbi regisztráció során megadott e-mail címét és jelszavát. Ha új vásárlóként szeretne regisztrálni, adja meg a vásárláshoz szükséges adatait, amelyeket a rendszer eltárol, és a legközelebbi vásárlás alkalmával ezek megadásával már csak be kell jelentkeznie. Ha új vásárlóként szeretne regisztrálni, kérjük adja meg a vásárláshoz szükséges adatait, amelyeket a rendszer eltárol, és a legközelebbi vásárlás alkalmával már csak be kell jelentkeznie. Regisztráció nélküli vásárlás esetén adja meg számlázási és szállítási címét. A következő lépésben válassza ki az Önnek megfelelő szállítási módost (utánvét, előre utalás, személyes átvétel). Ha egyetért a megrendelés tartalmával, akkor a megrendelés elküldéséhez kattintson a „Megveszem” gombra.
Termék árak
Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a termékek oldalán , az adott játék mellett találhatók. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás- és az utánvét díját. A szállítási költség és utánvét költsége a megrendelés véglegesítése előtt, valamint a Szállítási feltételek között is megtalálható. Amennyiben a webáruházban hiányosság, vagy az onlinne rendszer hibájából hiba merül fel a termékeknél vagy áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőtsége van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől. A kiszállítással kért termékekre külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!
A megrendelések feldolgozása
A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 10-től 18 óráig.
A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.
Minden rendelésről e-mailes visszajelzést küldünk. Ez azt jelenti, hogy a rendelés feladását követően egy automatikus e-mailt kap a rendelés beérkezéséről és (később) egyet a várható szállítási időpontról. Telefonos egyeztetésre is van lehetőség az üzlet nyitva tartási idejében. Ügyfélszolgálatunk 48 órán belül minden esetben e-mailben visszaigazolja megrendelését. Amennyiben erre nem kerül sor, úgy a Vásárlót nem köti a megrendelése és nem köteles a kiszállított terméket átvenni. Általános teljesítési határidő (amikor a csomag átadásra kerül a futárcég részére), a visszaigazolástól számított 1-2 munkanapon belül. Amennyiben ezen túl tudjuk küldeni megrendelt csomagját, külön értesítést küldünk erről.
A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.
Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!
Fizetési feltételek
Személyes átvétel esetén MagicBox Játékboltban:
készpénz
bankkártya
Szállítás esetén:
előre utalás (az összeg beérkezését követően, csak szállítási díjat számolunk fel)
utánvét (a teljes vételárat szállítási és utánvét költségével együtt a futárnak kell kifizetni a csomag átvételekor)

A megrendelt termék(ek) átvétele, házhoz szállítása

A megrendelt terméket személyes átvétel esetén készpénzzel vagy bankkártyával, futárszolgálattal történő kiszállítás esetén a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni.
A fizetendő végösszeg minden költséget tartalmaz.
A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
Biztosítunk lehetőséget a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére, ebben az esetben a házhoz szállítás díja kedvezőbb. Ezen igényét a „Doboz tartalma” oldalán a „Kiszállítás” alatt lévő legördülő menüben tudja beállítani. Ebben az esetben a csomagot a pénz bankszámlánkra történő megérkezése után postázzuk.
Házhozszállítás, információk
Webáruházunk megrendeléseit a GLS Futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási adatként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Szállítási díjak
Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!
Szállítási díj utánvét esetén:                                                           Szállítási díj előre utalás esetén:
20.000 Ft-ig:       1.190 Ft                                                                20.000 Ft-ig:         890 Ft
40.000 Ft-ig:         1.690 Ft                                                                40.000 Ft-ig:         1.190 Ft
40.001 Ft-tól:       ingyenes                                                               40.001 Ft-tól:       ingyenes
Garancia, szavatosság
A termék meghibásodása esetén a készülékhez mellékelt garancia levélen megjelölt címen és telefonszámon kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről, továbbá Ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén. A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli.
151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet.

Elállás joga
A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény értelmében a Vásárló 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától.
Ismertető a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletből:

A Vásárló a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A Vásárló az elállási jogát gyakorolhatja:
A termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a törvény szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig.
Szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a törvény szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig.
Ha a törvényi előírás szerinti írásbeli megerősítés kézhezvétele, annak ismertetésére a termék kézhezvételének napjától, vagy a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, abban az esetben attól az időponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb, mint nyolc munkanap van hátra.
Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.
A Magic Box Game Kft. a Vásárló által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríti. A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Vásárlót ezen felül egyéb költség nem terheli.
A Magic Box Game Kft. követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
A felek eltérő megállapodása hiányában a Vásárló nem gyakorolhatja a törvényi előírás szerinti elállási jogot az alábbi esetek alkalmával:
Szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte.
Olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ.
Olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó.
Hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta
Hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében
Szerencsejáték-szerződés esetében
Élelmiszerek, valamint egyéb mindennapi fogyasztásra szolgáló termékek rendszeres házhozszállítására vonatkozó szerződésekre
Az olyan szállást nyújtó, szállítási, étkeztetési vagy szabadidős szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekre, amelyek alapján a vállalkozás e szolgáltatásokat meghatározott időpontban vagy meghatározott időszakban nyújtja
A törvény további részletei megtekintése itt. (hivatkozás a törvény teljes terjedelmére) http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor
 Elállási jog gyakorlásának menete
Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti üzletünk elérhetőségeinek valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton, írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését!
A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!
A szavatosság feltételeit a PTK és a 49/2003. GKM rendelet tartalmazza. Webáruházunk a reklamáció(k) esetében eszerint jár el. A szavatosság érvényesítése minden esetben csak a vásárlást igazoló dokumentum bemutatásával lehetséges, ill. reklamáció csak a termék, hiánytalan, tartozékokkal együttes állapotában fogadható el. A szavatosság érvényesítésének feltétele, hogy amennyiben a felek a hiba eredetét illetően nem értenek egyet, a fogyasztó kötelezettsége a hiba eredetének bizonyítása.
Cégünkhöz történő beérkezését követően, videokamerával kerül rögzítésre a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt). Amennyiben a hibás termék nem rendelkezik a megjelölt hibával, és a vizsgálat alatt más hiba sem válik felismerhetővé, úgy a Webáruházat szavatossági kötelezettség nem terheli, a terméket nem cseréli és a vételárát sem téríti vissza. Ebben az esetben a Vásárló jogosult a terméket személyesen átvenni, vagy kérni annak – saját költségén való – újbóli kiszállítását.
A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a cégünk a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. (Egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!)

Felelősség
Webáruházunk nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, ami a Webáruház megtekintése, ill. ehhez való csatlakozás miatt következett be. A Vásárló valamennyi oldalt, aloldalt és egyéb elemeket csakis saját felelősségére használhatja.
Vásárló tudomásul veszi és elfogadja, hogy termékértékelés vagy Facebook post-olás esetén az általa beküldött anyagot a Webáruház a megkérdezése nélkül törölheti vagy közzéteheti, ill. egyéb kommunikációjában felhasználhatja. A Webárházhoz, vagy a MagicBox Játékbolthoz beérkezett vélemény, értékelés esetén a Vásárló tudomásul veszi és elfogadja, hogy keresztneve és városa megjelentethető az értékeléshez, véleményhez, játékhoz kapcsolódóan.
A Webáruház fenntartja magának a jogot bármely észrevétel, hozzászólás, azok ideiglenes vagy teljes eltávolítására. Többszöri alkalom, vagy súlyos jogsértést tanúsító magatartás esetén, Működtető jogosult a felhasználót véglegesen kizárni az oldal használatából, regisztrációját törölni.
Vásárló tudomásul veszi és elfogadja az internet és a technika lehetőségeinek és korlátainak okán előforduló technikai teljesítményeket és esetleges hibákat, így Működtető semmilyen módon nem felelős különböző működési hibákért, adatvesztésért, megakadt vásárlási folyamatért vagy egyéb, a Webáruház közben bekövetkezett hibákért.
Panaszkezelés
A panaszok bejelentése az alábbi elérhetőségeinken történhet:
Személyesen: MagicBox Játékbolt (1042 Budapest, Árpád út 51-53.)
Telefonon: 1/ 786-5908; 30/ 30 10 549
E-mailben: info@magic-box.hu
Postai úton: MagicBox Játékbolt (1042 Budapest, Árpád út 51-53.)

Amennyiben úgy érzi, hogy panasza nem megfelelően lett kezelve, tovább léphet az alábbi hatóságok felé:
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5.
Telefon: 1/ 391-1400
Fax: 1/ 391-1410

Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság:

Cím: 1088 Budapest, József krt. 6.
Levelezési cím: 1428 Budapest, PF: 20.
Telefonszám: 1/ 459-4800
Faxszám: 1/ 210-4677

Amennyiben a Vásárló a Webáruház működésével, a rendelési folyamatról vagy ehhez kapcsolódó kérdésekről, valamint a Webáruházban található termékekről kér tájékoztatást, nem történik panaszkezelés.
A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.
A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Magic Box Game Kft általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit. Kijelenti, hogy azokat elolvasta, megértette, és azokat magára nézve kötelezőnek tartja.

Fejlesztojatek.lap.hu | Logikaijatek.lap.hu | Tarsasjatek.lap.hu