Magic Line
(30) 30-10-549

MagicBox

MagicBox, a Varázsdoboz

MagicBox – A gondolkodtató játékok boltja

Varázsdobozunkat 2009-ben nyitottuk fel, hogy a magyar családok számára is elérhetővé és legfőképpen ismertté tegyük a fejlesztő játékok egy új generációját. Ezek a logikai játék-különlegességek külföldön már évtizedek óta közismertek és a logikai és társasjátékok új szinonimájává váltak. Mindemellett azt is bebizonyították, a játszadozás nem csak a gyerekek kiváltsága, ez egy életmód.

készségfejlesztő játék, akár kicsik, akár nagyok számára, szórakoztat, értéket ad, pallérozza az elmét, tanít, csiszolja a lelket, közelebb hoz egymáshoz, élménnyel gazdagít. Egyfajta varázslattal színezi meg az életünket. A MagicBox-nál ez a varázslat az alapja mindennek. A MagicBox nem csak bolt, hanem egy kaland. Örülünk, hogy egyre többen csatlakoztok és váltok társunkká benne! Folyamatosan dolgozunk azon, hogy mind a boltban, mind a rendezvényeken is valami újat és izgalmasat mutathassunk be nektek.

A Játékbolt

A MagicBox nem egy hagyományos játék webshop. Itt csupa olyan különleges játékot gyűjtöttünk össze, amiket tervezőik a játékos tanulás és felfedezés szellemében készítettek. Vagy egyszerűen csak szellemes szórakozást nyújtanak. Nem csak gyerekeknek! Szeretnénk eloszlatni azt a tévhitet, hogy a felnőtt kezében nem mutatnak jól a játékok.

Újpesti üzletünkben családias hangulatban fogadunk. A játékokkal kapcsolatban nyugodtan érdeklődhetsz és tehetsz fel kérdéseket, mi biztosan tudunk rá válaszolni. De ha nem hiszel nekünk, Te magad is kipróbálhatod őket itt a boltban. Logikai-, építő-, fejlesztő- és társasjátékaink többségéből kipróbálásra kész darabokat is tartunk. Ezek az apró, de fontos gesztusok sokat segítenek a döntésben.

A legmegfelelőbb játékválasztásban saját, személyes tapasztalataink alapján is tudunk segíteni, legyen szó játékos tanulásról vagy a szabadidő eltöltéséről. Mi olyan kreatív játékokat kínálunk neked, ami nekünk is tetszett!mi olyan játékokat kínálunk neked, ami nálunk is bevált/nekünk is tetszett. mi olyan játékokat kínálunk neked, ami nálunk is bevált/nekünk is tetszett. mi olyan játékokat kínálunk neked, ami nálunk is bevált/nekünk is tetszett.

Rendezvények

Igen, rendezvények! Gyakori vendégei vagyunk minden olyan eseménynek, ami a logikai játékokról, gyerekekről és a családokról szól: nyílt napoknak, fesztiváloknak, céges rendezvényeknek, csapatépítő tréningeknek, ahol tartalmas időtöltést biztosítunk a látogatóknak. Bárhol és bármikor szívesen tartunk játékbemutatókat és játszóházat is. Kitelepüléseink alkalmával a „csapat-alkotásban” is jelentős szerep hárul ránk, hiszen játék-klubjaink segítségével mind a gyermekek, mind a felnőttek – legyen az szülő vagy pedagógus – közelebb kerülnek egymáshoz.

Óvodák, iskolák

Ők is szerepelnek vásárlóink között, egyre növekvő számban! Dicséret számunkra az is, hogy a még kiváló szakemberek is örömmel fogadják tanácsainkat, segítséget kérnek, s bevonnak minket intézményünk minden napjaiba.

Kérik, és örömmel várják a pályázatokhoz nyújtott segítségünket és szakmai tapasztalatunkat.

magic-box.hu

Weboldalunkat úgy alakítottuk ki, hogy bármilyen felmerülő elképzelés alapján tudj különleges játékaink között böngészni. Külön-külön kereshetsz készségek vagy tematika alapján is. És akkor sem fogsz ki rajtunk, ha kifejezetten tündéres, kalózos vagy erdei állatos témában keresel valamit. Ez alapján is kereshetsz játékokat, foglalkoztatókat, kiegészítőket.

Webshop

Aki esetleg nem tud személyesen meglátogatni minket, ne bánkódjon, webshop-unkon keresztül az ország bármely pontjáról elérhet bennünket. Szakmai tanácsainkat, segítségeinket ugyanúgy eljuttatjuk akár telefonon, akár e-mailen mindenkinek. Reméljük, hogy weboldalunk vásárlóink ugyanolyan megelégedésére szolgál majd, mint ha boltunkat látogatnák.

Ezek mi vagyunk …

Egy „Varázs-kalandorunk” tollából:

„Meguntad már magolva pallérozni elméd?
Itt az idő! Kattanj ránk! Ettől e hely megvéd.
Játékosan tömheted tudással a fejed.
Gyere el, nézz nálunk körül, megleled a helyed!

MagicBox egy varázshely, mely sok okos játékot rejt!
Itt a helyed, hozd a fejed!”

Várunk a MagicBox Játékbolt varázslatos világába, hogy együtt éljük át különleges játékbirodalmunk kalandjait!

Amiből sose növünk ki!

Kisgyermekkorunkban számtalan élményt szereztünk a társasjátékok és a különlegesebbnél különlegesebb játékok által. Ezek az élmények életünk során végig kísérnek minket, és ha újabb lehetőségünk van rá, szívesen ülünk le egy-egy társasjáték mellé, hogy újra felelevenedjenek a régi érzések.

Ezt az érzést igyekszünk átadni gyermekeinknek is, ám egy társasjáték nem csak rendkívül szórakoztató lehet, hanem számos pozitív hatása is van. Nézzük, mik is ezek:

• Minden társasjáték mellé tarozik egy játékszabály, amely alkalmazása a gyermekekben tudatos fegyelmezettséget fejleszt ki.

• A társasjátékok növelik a kicsik kreativitását, gondolkodását, valamint ismeretüket a világról.

• A személyiségfejlődésében is fontos szerepet játszik.

• A felnőttek számára is remek szórakozási lehetőséget biztosít.

• Egy jó társasjáték mellett elszáll a rosszkedv!

• A társasjáték a családi életet gazdagítja - hiszen időt töltünk egymással.

Úgy érzi, kinőtt a társasjátékok világából? Ne aggódjon! Nálunk megtalálja az ideális társasjátékot, amivel garantáltan jól fog szórakozni az egész család!

Készségfejlesztés felsőfokon: a LÜK játékok

A LÜK játékrendszer óvodás kortól kínál készségfejlesztő feladatokat tartalmazó füzeteket. A játékhoz minden esetben szükség van egy alaplapra, ami a kisebbeknek készült Bambino LÜK esetében egy erős műanyagból készült, átlátszó, kinyitható dobozka. Ebben hat vastag, műanyag táblát találunk, amiknek egyik oldalán különböző egyszerű ábrák (alma, ház, autó, szív, madár és virág) a másik oldalán pedig nagyobb pöttyrészletek vannak.

A gyermek a kinyitott LÜK füzetre ráhelyezi a nyitott műanyag tartót, majd adott sorrend szerint annak felső részére ábrával felfelé a műanyag táblákat. A szabálynak megfelelően a táblákat át kell helyezni a tartó alsó felébe. Ha minden táblát áthelyezett, a doboz összecsukása és megfordítása után a kirajzolódó ábra ugyanaz lesz, amit a feladatlap bal alsó sarkában láthat. Ha más mintát kap, akkor valamit rosszul csinált és elölről kell kezdeni a feladatot.

A LÜK játék  kitartásra, összpontosításra, logikai gondolkodásra készteti a gyermeket. Kiváló készségfejlesztő játék, amely egészen óvodás kortól használható. Válogasson kedvére LÜK füzeteink közül!

Játszva tanulás, avagy a készségfejlesztő társasjátékok!

A társasjátékok minden életkorú embert meg tudnak szólítani – egyszerűen nem lehet belőlük kinőni. Népszerűségük egyik titka, hogy több fő számára nyújtanak kellemes időtöltést és örömteli perceket, továbbá jelentős kreativitást igényelnek, amelynek következtében a szórakozással töltött idő hasznos tanulással is párosul.

A kínálatban egyaránt található óvodás és alsó tagozatos gyermekek számára is megfelelő játék, melyek között fellelhető speciális igények szerint kifejlesztett készségfejlesztő játék is - így számtalan terméket tudunk ajánlani, amelyek segítséget nyújtanak például a diszlexia, a diszgráfia és a diszkalkulia kezelésére.

Mindezek mellett megkülönböztethetünk egyéb, készségek szerint is különböző játékokat, amelyek nagymértékben fejlesztik a stratégiai és a logikai gondolkodást, illetve segítenek a tanulmányokban, és bizonyos idegen nyelvek elsajátításában is.

Készségfejlesztő játék, logikai játék kínálatunk rendkívül széles, sőt, számtalan érdekesebbnél érdekesebb játékkal is tudunk szolgálni. Böngésszenek kedvükre!

Egy kis lélektan: a játék pszichológiája

A gyermek azért játszik, mert örömét leli benne – ennyire egyszerű. Ha megfigyelünk egy gyermeket játék közben, látjuk, hogy teljesen el tud benne merülni, és sokszor annyira fókuszál, hogy minden megszűnik körülötte. Ez egy különleges érzés, melyből minél több van, annál jobb!

Kreatív játék közben a jelenben él a gyermek, nem szorong, nem aggódik – ezek helyett dopamin és endorfin keletkezik szervezetében, melyek felvillanyozzák.
A játék még akkor is örömteli, mikor nem így látszik - úgy tűnik, a gyermek nem élvezi, kicsit talán unja is, ám még ilyen esetekben is, ha megszakítjuk a folyamatot, frusztrált lesz.

Sigmund Freud fedezte fel, hogy a minőségi játék során a gyermek képes úgy levezetni a feszültségét, hogy annak ne legyen káros következménye, és így a mindennapi helyzetektől benne keletkezett agressziót is minden rossz nélkül le tudja vezetni.

Segítse elő gyermeke feszültségének levezetését és serkentse gondolkodását a nálunk kapható fejlesztő játékokkal!

A logika fejlődése játékosan

A logika kifejlődése már gyermekkorban elkezdődik, és a környezeti behatások függvényében alakul. Az asszociációs folyamat, mely végigkíséri életünk minden szakaszát, jelentősen előrelendítheti helyzetünket bizonyos szituációkban. A logika nem egyenlő sem a tudással, sem az ésszel. Hiába lehet valaki okos, ha nem tud logikusan gondolkodni.

Gyermekkorban a logika fejlesztése legegyszerűbben a logikai játékokkal kivitelezhető. Ezek segítségével a gyermek megtanulhatja az ok-okozati elvet, a következtetés folyamatát. A logikai játékok felkészítik gyermekeinket a nagyvilág kihívásaira, alapot adva a különböző tudományok elsajátításához.

A logikai játékok életkorhoz kötve készülnek, az éppen aktuális fejlettségi szinthez igazodva. Az évek előrehaladtával a logikai feladatok bonyolódnak, így ösztönözve a gyermeket a komplex összefüggések megértésére. Segítse Ön is gyermeke fejlődését játékosan, tekintse meg logikai játékainkat! Nézzen körül termékeink széles kínálatában, és lepje meg egy igazán hasznos játékkal gyermekét!

A logikus gondolkodás és a társasjátékok kapcsolata

Szülőként óriási kihívást jelent, hogy gyermekeinket rávezessük az önálló gondolkodás útjára. Az egyik legjobb lépés, ha a csemetéket logikai játék használatával tanítjuk, amelyek segítségével ezek a képességek játszva sajátíthatóak el. Érdemes már óvodás korban külön figyelmet szentelni, hogy olyan játékokat vegyünk nekik, amelyek, kifejezetten egy-egy speciális képesség erősítését veszik célba, legyen szó akár a kommunikációról, a környezetünk megismeréséről, számolásról vagy betűkről.

Egy speciálisan felépített logikai játék nem csak tanulást, hanem óriási élményt is jelent a gyermekek számára, hiszen a feladatok felcsigázzák a kreatív képességeiket.

Egy ilyen gondolkodtató játék további előnye, hogy az önálló gondolkodásra készíti fel a gyermekeket, amelynek következtében az iskolai feladatokat is könnyebben fogják tudni teljesíteni.

Ha Ön is szeretné megismerni a nálunk kapható logikai játék kínálatot, tekintse meg a honlapunkon található termékeink választékát!

 

Fejlesztojatek.lap.hu | Logikaijatek.lap.hu | Tarsasjatek.lap.hu