Magic Line
(30) 30-10-549

MagicBox

Kedvezmények

JÁTÉK-KUPON, a játékos és játékot szerető embereknek!

Március 1-jén dördült a rajtpisztoly a JEM magazin kupon-akciójában!

Mi is az a JEM Magazin?

Ha ismered, ugorj a következő bekezdésünkre, hiszen semmi újat nem találsz a következő néhány sorban.

A JEM, a Játékos Emberek Magazinja. Csupa olyan írás olvasható benne, amely mind-mind a játékokhoz, ezen belül is elsősorban a társasjátékokhoz kapcsolódik. Elektronikus havilapjukban mindig újabb és újabb játékokról olvashatunk, tesztekről, élménybeszámolókról, érdekességekről, újdonságokról. Ha szeretnél aktív olvasója lenni, lájkold Facebook oldalunkat (Katt ide!), ahol hírt adunk az új lapszámok megjelenéséről.

Mi is az a JEM Kupon?

 Egy egyszeri, 20 %-os kedvezményes vásárlásra jogosító kupon, amelyet március 01. és március 31. között válthatsz be üzletünkben, bármely játék vásárlása esetén!

Hogyan igényelhetem?

A JEM Magazin márciusban megjelenő elektronikus számában (www.jemmagazin.hu) ha megtalálod a JEM-kupont a MagicBox logoval, arra való kattintás után máris igényelheted a 20% kedvezményre jogosító kuponodat a MagicBox – A gondolkodtató játékok boltjába vagy webáruházába.

Igénylés, azaz kattintás után a Jem Magazin visszaigazol egy e-mailt, amelyet meg kell erősítened ahhoz, hogy megkapd a kuponod kódját!

Hányszor élhetek a kedvezményes lehetőséggel?

 Egy felhasználó név alatt, azaz egy email cím alatt a kedvezmény csak egyszer érvényesíthető.

Hogyan érvényesíthetem a kedvezményt a megrendelésemben?

A webáruházban való vásárláskor kérünk, hogy a Megjegyzés mezőbe tüntesd fel a kuponod számát, hiszen csak ebben az esetben tudjuk a 20 %-os kedvezményt levonni.

Mivel egy e-mail címről csak egyszer vehető igénybe a kupon, ezért személyes átvétel esetén is kérjük, hogy előre add le megrendelésed, ha ezt elmulasztanád, az üzletben csak annak függvényében tudjuk a kedvezményedet megadni, ha nem találtunk duplikációt a Megrendelők között!

Meddig válthatom be a kuponomat?

A kupon végső beváltási határideje: április 04.

Fontos!

A Jem Kupon nem vonható össze más kedvezménnyel.

 

Fejlesztojatek.lap.hu | Logikaijatek.lap.hu | Tarsasjatek.lap.hu